Csírák a táplálkozásban - zsázsa
2018. 08. 14. 10:44Kommentek (0)
A zsázsa, vagy vízitorma szintén igen könnyen és hatékonyan csíráztatható növény. Apró magjai a víz hatására a mustárhoz, lenhez hasonlóan kissé zselésednek, és nagyon hamar elkezdenek hajtani. Két sziklevele gyorsan zöldül, és a csírákat 6-10 nap után már lehet is fogyasztani. A mungóbabhoz hasonlóan ezt is permetezéssel öntözöm, az edényben nem áll alatta víz,...
Csírák a táplálkozásban – mungóbab
2018. 08. 07. 17:50Kommentek (0)
Egyre többen kedvelik meg a friss növényi csírákat, amelyek nem csak egészségesek, hanem igen kedvező tápanyag és vitamin összetétellel rendelkeznek. Ezek a növényi hajtások akár készen is megvásárolhatók, de otthoni...
Utolsó kommentek