Csírák a táplálkozásban – mungóbab
2018. 08. 07. 17:50Kommentek (0)
Egyre többen kedvelik meg a friss növényi csírákat, amelyek nem csak egészségesek, hanem igen kedvező tápanyag és vitamin összetétellel rendelkeznek. Ezek a növényi hajtások akár készen is megvásárolhatók, de otthoni...
Kurkuma egészségvédő hatását erősítő fekete bors
2018. 08. 05. 13:14Kommentek (0)
A kurkuma sárga színű, és több ezer éve használatos a hagyományos indiai gyógyászatban különböző egészségügyi problémák kezelésére. Tanulmányok és kutatások igazolják használatát, és bizonyítják, hogy ténylegesen...
Fagyasztott, fertőző kukorica
2018. 07. 08. 14:44Kommentek (2)
Ismét vihar egy pohár vízben! Álságos, nevetséges hisztit ver az Európai Élelmiszerbiztonsági Hatóság (EFSA) és az Európai Betegségmegelőzései és Járványvédelmi Központ (ECDC), mivel 3 év alatt (!) észleltek 47 megbetegedést...
A koenzim Q10 csoda
2018. 06. 10. 15:24Kommentek (0)
A koenzim Q10 egy természetes eredetű enzim, amely a mitokondriumokban megtalálható, a test minden sejtjében. A koenzim Q10 segíti az ATP előállítását - amely a sejtnövekedéshez és regenerációhoz szükséges legfontosabb...
Tejfehérjék - kazein és savófehérje
2018. 06. 04. 13:44Kommentek (0)
Az utóbbi időben egyre nagyobb össztűz zúdul a tejre, amelyek igen sok félinformációra alapoznak. Talán a „legkedveltebb” ezek közül az, amikor a fő irányvonalat az szabja meg, hogy gondoljunk arra, az állatok sem...
Utolsó kommentek